Източник Фокус, снимка БулфотоИма една възможност Бойко Борисов да покаже, че наистина

...
Източник Фокус, снимка БулфотоИма една възможност Бойко Борисов да покаже, че наистина
Коментари Харесай

Зам.-шеф на БСП зове: Борисов спешно да се обади на Таяни и заедно да спрат пакета „Мобилност“

Източник Фокус, снимка Булфото

Има една опция Бойко Борисов да покаже, че в действителност е угрижен за българските превозвачи. Ако до края дневно се свърже с ръководителя на Екологичен потенциал Антонио Таяни и го убеди да отдръпна пакета „ Мобилност “ от дневния ред. Това сподели на брифинг зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски във връзка идния митинг на превозвачите ни против пакета „ Мобилност “, представен от Фокус.

„ Единственият, който може да отдръпна тази точка от утрешната сесия, е Таяни. Доколкото знам, са от една партия. Би трябвало, в случай че ЕНП е загрижена за страните, наранени от пакета „ Макрон “, точката на следващия ден да не я забележим в дневния ред “, съобщи той. 

„ Много е значимо политиците да бъдем поредни в позициите и дейностите си. Поне в границите на 2-3 години, в случай че може. По тематиката пакет „ Мобилност “ Българска социалистическа партия е поредна от 2017 година, когато този въпрос е подложен. Винаги сме защитавали и отстоявали правата на тези български жители. Не по този начин стоят нещата с сътрудниците от ГЕРБ и от ЕНП “, уточни Свиленски. 

„ Вчера 6 делегации от ЕНП - Германия, Италия, Испания, Чехия, Словакия, Люксембург, са внесли писмо тематиката да бъде гледана още на следващия ден на съвещанието на Екологичен потенциал. В България и ГЕРБ, и ЕНП приказват едно, а в Европа правят друго “, посочи той. 

„ Тук споделят на българските превозвачи: „ Ние сме с вас - пазиме ви, предлагаме решения за отбрана на вашия бизнес “. Там в Екологичен потенциал вършат противоположното “, разяснява депутатът от Българска социалистическа партия. 

„ Борисов съобщи българските превозвачи. Това ще стане ясно след няколко седмици, когато евентуално пакетът ще бъде гласуван и на второ четене “, съобщи Георги Свиленски. 

„ Народните представители от Българска социалистическа партия Димитър Данчев и Манол Генов ще вземат присъединяване в митинга в Страсбург “, уточни той и посочи, че тези депутати от Българска социалистическа партия, които не заминат, ще бъдат на митинга на превозвачите в София. 

„ Исканията на превозвачите ни са обективни и би трябвало да бъдат отстоявани освен на думи, а и на каузи “, посочи той. 

„ Има подписка от 110 евродепутати, които желаят случая с пакета „ Макрон “ да бъде импортиран в Конституционната комисия на Екологичен потенциал, защото до момента в историята няма подобен случай с толкоз неясноти, оферти и проблематични текстове “, заяви Свиленски. 

„ Апелираме до момента в който Конституционната комисия не се произнесе, пакетът да не се гледа “, сподели още той. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР